Navigatie

Het Slip & Sleutel Event

Je bent net klaar met werken en draait in je auto de weg op naar huis. Er brand een lampje in het dasboard waarvan je niet weet wat het betekent. Je neemt je al een week voor om de betekenis even op te zoeken maar het komt er maar niet van. Het regent hard, je zet je ruitenwisser aan en let extra goed op de omgeving om je heen. Maar ineens remt de auto voor je keihard. Je schrikt enorm en weet niet wat je moet doen. Je eerste reactie is om ook hard op je rem te trappen maar je bent te laat en botst op je voorganger. Dit is wel het laatste waar je op zit te wachten. Terwijl er allerlei gedachtes door je hoofd schieten zoek je naar het schadeformulier in de auto. Daar gaat mijn no-claim bij de verzekering, hoe lang duurt het om de schade te maken, ik kan mijn auto niet missen en komt het ongeluk door het brandende lampje in mijn dashboard? Je krijgt langzaam last van je nek en voelt hoofdpijn opkomen. Dat kan er ook nog wel bij.... Hoe had je dit kunnen voorkomen?

Zekerheid krijgen om een ongeluk te voorkomen krijg je natuurlijk nooit, maar wij van Autolicious Events kunnen je wel helpen om reflexen aan te leren waardoor de kans op een ongeluk verkleint. Dit gecombineerd met basiskennis over de betekenis van de lampjes in je dashboard zorgt ervoor dat jij baas over je auto bent.  En dat is wel zo’n prettig gevoel toch?

Wat gaan we doen

In de ochtend brengen wij jouw rijvaardigheid naar een hoger niveau. Onder leiding van (vrouwelijke) instructeurs leer je op een veilige en speelse manier obstakels ontwijken, noodstops maken en een slippende auto controleren.. 

In de middag gaan we aan de slag met je basiskennis over autotechniek. In drie verschillende onderdelen leer je een wiel verwisselen, check je verschillende vloeistoffen en ontdek je wat de (brandende) lampjes in het dashboard betekenen.. Deze onderdelen worden begeleidt door drie fantastische vrouwelijke experts. 

Het Slip & Sleutel event is een training waar jij de rest van je rijdende leven plezier van hebt. Deze beleving is spannend, grensverleggend en vooral Fun!

Wanneer: 7 april 2019 van 10:00  - 16:00

Waar: Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Kosten: 239 euro

(vindt doorgang bij minimaal 20 deelneemsters)

  • Het Slip & Sleutel Event
    Het Slip & Sleutel Event

    Word baas over je auto! Leer hoe je moet doen tijdens noodsituaties op de weg en bij brandende lampjes op het dasboard

    € 239,00
© 2015 - 2019 Autolicious events | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel