Navigatie

Maakt jouw bedrijf te veel kosten aan autoverzekeringpremies door schadegevallen of te veel kosten aan medewerkers die ziek zijn door een auto ongeval? Misschien heeft jouw bedrijf hier (gelukkig) nog geen ervaring mee, maar wil je dit soort kosten juist wél graag in de toekomst voorkomen? Wij kunnen jou daarmee helpen.

WIl jij waardering tonen aan jouw medewerkers of juist de teamspirit verhogen? Ook daar kunnen wij jou bij helpen.

Met onze ladies only experiences verhogen wij de rijvaardigheid van jouw medewerkers waardoor kans op schade aan de lease auto aanzienlijk verminderd. De kans op ongelukken door beter inzicht in het verkeer verkleint, waardoor medewerkers minder hoeven te revalideren en dus niet ziek thuiszitten.

Ook is het geven van zo'n waardevol cadeau een blijk van waardering aan jouw medewerkers. Zij werken tenslotte keihard voor jouw bedrijf. Daar mag best een beloning tegenover staan. Deze experience samen met andere collega's beleven verhoogt ook de teamspirit omdat het best spannend is om een rijvaardigheidstraining te volgen. Dit samen doen geeft een verbindend gevoel.

Wacht niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Bel 06-81844864 of mail ons via info@autolicious.nl

© 2015 - 2019 Autolicious events | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel