Over ons

 

Toen ik net mijn rijbewijs had gehaald kreeg ik een auto ongeluk en vloog vier keer over de kop. Dit mét een passagier op de bijrijdersstoel. Gelukkig kwamen wij er zonder grote kleerscheuren van af. Alleen, mijn auto was totall los en het ongeval deed me letterlijk in één klap realiseren dat ik wel prima weet hoe ik met de auto van A naar B kom, maar dus helemaal niet weet hoe ik mezelf én medepassagiers veilig houdt bij een dreigend ongeluk als bijvoorbeeld een slippende auto op natwegdek of een klein kind wat vlak voor mijn auto oversteekt. Dat maakte mij onzeker en ik verloor het plezier in het autorijden. Op advies van familie volgde ik een rijvaardigheidstraining. Ik voelde me daarna weer zeker in de auto en kreeg weer lol in het autorijden. Sterker nog, ik vond het zo leuk dat ik ook mijn race-licentie op het circuit heb gehaald.

Inmiddels loop ik al een jaar of 10 mee in de autowereld en is me iets interessants opgevallen!

In deze wereld gedomineerd door testosteron zijn er genoeg vrouwen geinteresseerd in autorijden en zelfs autoracen! Zij voelen zich alleen niet thuis in deze mannenwereld.  Precies daarom heb ik Autolicious Events bedacht:  Ladies only experiences waar rijvaardigheid en lifestyle hand in hand gaan. Vrouwen onder elkaar, jezelf kunnen zijn, lachen en leren in een omgeving waarin jij je prettig voelt:

 

In samenwerking met mijn partners leer je de controle over jouw auto houden en hoef jij de (kostbare) fout niet meer te maken die ik al eerder heb gemaakt. Het is autorijden waar naast veiligheid ook de fun Factor hoog in het vaandel staat! Girls just wanna have fun toch? 

Alleen bij Autolicious Events

Vrouwelijke deelneemers

Ladies only betekent ook echt ladies only. Dus heren, ookal ben je vermomd met een pruik en heb jij  je meest verleidelijkste glimlach opgezet, je kan echt niet deelnemen

Vrouwelijke instructeurs

Er worden zoveel mogelijk vrouwelijke instructeurs ingezet. Dit zijn ervaren instructrices die goed naar jou luisteren en je snel leren om controle te krijgen over de auto.

Vertrouwde en veilige omgeving

Omdat het ladies only is kijken er geen mannen op je vingers mee en kan je gewoon jezelf zijn. Geen stoere praat of hoeven te verbergen dat je sommige onderdelen best spannend vindt. Geen competitie maar lekker babbelen met gelijkgestemden.

Unieke combi van rijvaardigheid met lifestyle

Een rijvaardigheidstraining is best spannend, je stapt echt even uit je comfortzone. Daarom kan je in de middag lekker ontspannen tijdens bijvoorbeeld een make-up workshop. Even tijd voor jezelf en ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Happy Driving en wie weet tot snel!

Evelin Dorssers

 

© 2015 - 2020 Autolicious events | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel